Dr. Tadlea

Dr. Tadlea

Hoogwaardige cosmetica op basis van high tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteit – dat zijn de specialiteiten
van Dr. Tadlea.’ Wij verkopen de Mini-lift producten: MiniLift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde MiniLift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

Dr. Tadlea minilift.

Minilift lifting cream is een crème die een onmiddellijk een duidelijk voelbaar liftend effect geeft. Het laat de huid zachter en gladder aanvoelen. Het bevat een soja proteïne extract. Ook helpt de lifting cream nog de synthese van de zes belangrijkste bouwstenen van de huidmatrix te verhogen.


Adres

Behandelingen zijn alleen op afspraak.
Afberichten 24-uur voor de afspraak is kosteloos.
U kunt ook bij ons pinnen,

Openingstijden

  • Maandag van 9:00 – 17:00 uur
  • Dinsdag van 9:00 – 17:00 uur
  • Woensdag van 9:00 -17:00 uur
  • Donderdag van 9:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag van 9:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag van 9:00 – 16:00 uur